Komunikasi karo Supplier? Supplier
Mike Mr. Mike
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Shenzhen Kean Silicone Product Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Quality is our middle name

Babagan awake dhewe

Shenzhen Kean Silicone Product Co., Ltd.

Kean Silicone Co, Ltd diadegaké ing taun 2006, sing khusus kanggo pangembangan lan produksi produk silikon suntikan injeksi, nggunakake cetakan injeksi paling maju, produksi otomatis tanpa intervensi manungsa, nggunakake 100% bahan cairan panganan U. S. Swara 10 taun pengalaman ing industri produk silikon lan tenaga kerja insinyur sing apik, kita bakal nggawe desain profesi lan pangembangan profesional. Kami ahli khusus kanggo nggunakake silikon Tas, Silicone Collapsible Straws, Silicone Waterproof Coversversvers, Botol banyu Collapsible lan Botol Wisata, Silicone Beads, Silicone Teether lan ect, lan kita minangka supplier reguler kanggo Nike, Fly Emirate, Samsonite, Nuby, NUK, Target, Wal-mart, Lock n Lock lan sapiturute, supaya bisa makarya mengko karo sampeyan. Kean Silicone nggunakake proses cetakan injeksi getah silikon sing dhuwur, efisien, dadi pangolahan perusahaan sing misuwur saka produk karet silikon! Kita ngiringan: inovasi teknologi sing dadi perintis teknologi, keamanan, lan perlindungan lingkungan nambah kualitas urip! .

Product Showcase

Botol Silicone Gulung Lengkap

Botol Silicone Gulung Lengkap

Botol Silicone Gulung Lengkap 1. Botol Water Silicone Roll Up Collapsible digawe saka bahan medis (luwih apik tinimbang kelas panganan) gel silika tanpa BPA lan bahan sing ora beracun, ora enak; disetujoni dening FDA ing AS Digawe saka bahan medis bahan 100%. 2. Silikon kelas panganan minangka bahan sing aman banget....

Botol Banyu Banyu Lengan olahraga | Cerek aman

Botol Banyu Banyu Lengan olahraga | Cerek aman

Botol Banyu Banyu Lengan olahraga | Cerek aman Botol Banyu Banyu Lengan olahraga Minangka ceruk kanggo olahraga ruangan, sing paling penting yaiku apa materi sing ana ramah lingkungan lan apa olahraga ruangan gampang digoleki. Apa kaluwihane saka plastik lan logam? 1. Botol banyu iki digawe saka kelas medis (luwih...

Botol Banyu Silikon Anti Leakage

Botol Banyu Silikon Anti Leakage

Botol Banyu Silikon Anti Leakage Botol Banyu Silicone Outdoor Anti Leakage sing duwe bocor bukti, yen sampeyan ngisi botol banyu silikon nganggo banyu, pasang botol banyu silikon ing kanthong sampeyan, aja kuwatir babagan banyu bocor lan udan liyane ing kanthong. lan uga duwe akeh kaluwihan liyane kalebu: 1. Rampung...

Produk Unggulan

Hubungi Kami

  • Tel:86-755-84676258

    Ponsel: +8618926403849Contact me with Whatsapp

  • Alamat:Kean Industrial Park 61#Caizi North Road, Shangmugu Community pinghu Town Longgang District, Shenzhen, Guangdong

    Negara / Wilayah:China

  • Wechat: SEKEAN

    Email:vip@keansilicone.com

Kirim Enquiry

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan