Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Mike Mr. Mike
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Shenzhen Kean Silicone Product Co., Ltd.

Tentang Kami

Quality is our middle name

Tentang Kami

Shenzhen Kean Silicone Product Co., Ltd.

Kean Silicone Co, Ltd didirikeun dina taun 2006, khusus dina ngembangkeun sareng produksi suntik mésér produk silikon cair, ngagunakeun suntikan suntikan paling maju, produksi otomatis tanpa campur tangan manusa, nganggo 100% bahan tuangeun bahan sérum A. S. Langkung 10 taun pangalaman industri silikon sareng industri rékayasa anu luar biasa kami bakal nyayogikeun palanggan sareng desain profésional profésional. Kami ngahususkeun dina Reusable Silicone Tas, Silicone Collapsible Straws, Silicone Waterproof Covers Covers, Collapsible botol and Travel Bottles, Silicone Beads, Silicone Teether sareng ect, sareng kami mangrupikeun supplier régional pikeun Nike, Fly Emirate, Samsonite, Nuby, NUK, Target, Wal-mart, Lock n Lock sareng anu sanésna tiasa kami damel sareng anjeun engké. Kean Silicone nganggo precision tinggi, efisiensi tinggi, otomatis cét silikon karét suntikan prosés cetakan, janten pamrosésan perusahaan orok anu katelah produk karét silikon! Urang milu nuturkeun: inovasi téknologi ngarah téknologi pelopor, kaamanan sareng perlindungan lingkungan ningkatkeun kualitas hirup! .

Product Showcase

Gulung Botol Silicone Collapsible

Gulung Botol Silicone Collapsible

Gulung Botol Silicone Collapsible 1. Botol cai silikon Rollaps Collapsible urang didamel tina kelas médis (langkung saé tibatan bahan pangan) gél silika bébas BPA sareng bahan anu henteu beracun, euweuh bau; disatujuan ku FDA di AS Dijieun tina 100% bahan médis. 2. Silikon kelas dahareun mangrupikeun bahan anu aman....

Ganda Botol Cai Kolam Luar | Selet salam

Ganda Botol Cai Kolam Luar | Selet salam

Ganda Botol Cai Kolam Luar | Selet salam Botol Cai Cai Kolam Luar Salaku ketel pikeun olahraga luar, pangpentingna nyaéta bahan naha ramah lingkungan sareng naha olahraga luar tiasa dibabawa. Naon kaunggulan tina plastik sareng logam? Botol cai ieu didamel tina kelas médis (langkung saé tibatan kelas) gél silika bébas...

Anti Leakage Outdoor Silicone Water Bottle

Anti Leakage Outdoor Silicone Water Bottle

Anti Leakage Outdoor Silicone Water Bottle Botol Cai Silikon Anti Leakage Outdoor Silicone gaduh klep buktina anu ngabocorkeun, nalika anjeun ngeusian botol cai silikon ku cai, nempatkeun botol cai silikon dina kantong anjeun, ulah salempang ngeunaan bocor cai sareng baseuh hal sejenna dina kantong anjeun. sarta éta...

Produk Artikel

Taros Kami

  • Tel:86-755-84676258

    Hapé: +8618926403849Contact me with Whatsapp

  • alamat:Kean Industrial Park 61#Caizi North Road, Shangmugu Community pinghu Town Longgang District, Shenzhen, Guangdong

    Nagara / Region:China

  • Wechat: SEKEAN

    email:vip@keansilicone.com

Kirim surélék Panalungtikan

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali